frågestunden

Svar på frågestunden nu på www.flema.blogg.se

glöm inte...

att kika in på min och Paulas blogg :) Skriver mer där ;) Dessutom har vi en frågestund nu.

Kram

www.flema.blogg.se

Gonatt! :D

Nu tänkte jag sova, hörs imon! :D

Kram och gonatt!


Ska man ha väst?

Tänkte dra upp dethär med att använda väst.
Jag tycker själv att väst är en bra sak att använda. För den har räddat massa människor från att slippa bryta ryggen och att bli förlamade.
Jag använder bara väst i hoppning och uteritter. I dressyren använder jag den nästan aldrig. Förutom om jag ska provrida eller liknande. Tycker det blir mycket enklare att rida om man inte har den då den kan kännas klumpig och vara ivägen.
Jag använde nog väst i ca 6 år innan jag red utan den.

Så, jag skulle nog rekomendera att ha väst om du inte ridit ett tag och känner att du klarar dig utan den. Men ha den vid hoppning och uteritt, för man vet aldrig, hästen kan få för sig nåt och du blir skadat, vilket inte är jätteroligt. :)

KramLite synd

Nehepp. Det täcket jag var ute efter fanns bara i storlek 105 vilket var lite litet. Sen fanns de exakt samma i lila fast de va de ingen rea på, synd de med annars hade jag kunnat ta det ;)
Får leta vidare helt enkelt :)
Bild på täcket :

Bilden e från hööks hemsida ;)


Hööks

Kom precis hem från stallet så nu blir det väl att göra sig iordning och kanske kolla tv lite.

I stallet var det tomt. Eller, de va några där men de va tomt i jämförelse med vad de brukar vara xD Haha, men det var gött att vara där iallafall. Och allt ser heelt annorlunda ut. Ett litet typ hus eller typ boda va borta, allt har växt sjukt mycket och hästarna har blivit t.j.o.c.k.a. haha!

Nej, nu vet jag vad jag ska göra! Ska checka hööks rea och se om det finns nåt fint att köpa.

Vi hörs! :D

Tillbaka

Det blev inget täcke idag, hittade inte nån som jag hade lust att köpa. Men det blev iallafall en påse hö till marsvinen, så ni blir dom nöjda och vi kom billigt undan ;)

Sticker till stallet om nån timma så där blir det tyvärr ingen uppdatering.Däremot kan det komma upp ett och annat inlägg ikväll, så checka in ibland :)

Kram!


Kommer idag

Mina tankar idag är nog att jag och pappa sticker till nåt ställe och köper hö till marsvinen och kanske ett vintertäcke. Haha, jagvet, lite tidigt. Men det är bäst att passa på när man har pengar ;)
Få se vad jag hittar, men hoppas på ett fint täcke med hals. Vore bäst om den redan satt på för orkar inte springa runt och leta efter en som man köper lös. Menmen. Sen kanske jag sticker till stallet en stund om nån hör av sig :)

Så, planer för bloggen. Tänkte slänga in en hiss/diss av nåt slag, och förhoppningsvis nåt annat om ni kommenterar på mitt andra inlägg jag skrev igår. ;) Sen kommer det säkert bilder om jag hittar ett täcke ;)

Kram på er!


Suddig bild, men den är gullig <3

Kalender- bara tre veckor kvar!Ser ni, ser ni, SER NI!?
Only tre veckor kvar, och det går foort. Känns ju nyss som det var jag gjorde kalendern och nu har jag kryssat för 7 av 10 veckor.
Yey!

Kramar!


RSS 2.0