Idag är en sån dag

Vissa dagar har man bara inte orken, ingen inspiration och ingen lust att skriva på bloggen. Idag är en sån dag. 
Det är svårt att komma på vad man ska skriva, speciellt när man inte gör det man brukar skriva om.
Jag vet att denna bloggen kommer komma igång bättre när jag får hem Nice, för då kan jag skriva om träningar osv. men just nu så går det inte, det finns inget att skriva om.
Jag ska verkligen försöka skriva så mycket jag kan om det jag tror ni tycker är intressant, för jag vet att det inte alltid är jätteroligt att läsa om vad man gjort hela dagarna, jag läser själv massa bloggar (kanske eran ;)) och vet vad som är skojj och intressant. Ofc så skriver jag om vad jag gjort osv. men då försöker jag alltid lägga in nåt annat också. Vilket inte alltid är så lätt.
Så ibland får ni tyvärr ta emot ointressanta inlägg, sorry, men försöker.
Det kan även hända att jag inte skriver på en dag eller två, sorry för det med. Men då är det oftast så att jag faktiskt inte har något att skriva om. Och det är inte jätteskoj för er att läsa om inget lixom. Håller ni med?
Jag tycker nämligen att det är mer värt att vänta med att skriva och sen skriva nåt bra, istället för att skriva hundra olika tråkiga inlägg.

Och jag vet, bloggen kan bli bättre, men med eran hjälp. Så berätta vad ni vill att jag ska skriva om, kommentera och skriv era åsikter! Har bett er göra de tusen gånger tidigare. Men ingen svarar? Jag har ju sett min statistik, ni finns där, men verkar inte vilja visa det. En liten liten tiny kommentar kan hjälpa denna bloggen att bli större, och det kan hjälpa mig att driva bloggen framåt.

Jag startade inte denna bloggen för att sen skita i den. Så kom igen!

Jag vet att ni kan, och ni vet att jag kan!
Så, sista gången jag frågar innan jag lägger ner den helt: Vad vill ni att jag ska skriva om? Snälla svara. Vill ni ha en bra blogg, så kommentera

Kramar Louise


Vända dygnet

Vaknade faktiskt vid 9 idag, eller jag ställde klockan för jag ville gå upp då. Har verkligen vänt dygnet helt och det kommer bli såå jobbigt när vi börjar skolan, så de elika bra att vända tillbaka det nu ;)

 

Vad har ni för er idag då? Själv har jag ingenting, men jag får hitta på något :)


uppdaterar lite?

Tycker ni att jag uppdaterar lite?
Gå då in på min och Paulas NYA blogg, där uppdaterar jag ! :D

www.flema.blogg.se

Klicka in och kolla ! :D

Kram

Gästbloggare 4

Hej alla Louises goa läsare! Tänkte dra en presentation av mig och mina hästar.

En kort presentation av mig då, och ja, den blir kort eftersom det alltid är lika svårt att skriva om sig själv! ;) Jag heter i alla fall Ebba, är 17 år, och äger Louises sköthästar. Det roligaste jag vet med ridningen är att utbilda hästar, och det är därför jag har så pass unga hästar. Förstår inte det roliga med att köpa en klar häst och sen åka ut och vara glad för att man vinner massa rosetter… Men smaken är som baken. J 

Jag och Louise lärde känna varandra i stallet, där hon var skötare på min kompis häst. Sen slutade hon på den hästen och jag frågade då om hon ville bli skötare på Långben istället. Sedan har det bara flutit på, hon hängde med när jag bytte stall (vilket jag är evigt tacksam för!) och blev sedan även skötare på Citizen när jag fick honom.

Vi kan ju börja med min ponny som jag satsar mest med, Långben, eller Carducci Arden som han egentligen heter.

Han är en D-ponny valack på 7 år, förr 2004. Han är efter Casio RP 141, en mycket fin hingst som bl.a har vunnit ett flertal SM, varit med i NM o.s.v. Han är undan Quinie Arden, ue King's Bonus xx. Långben kom 2a i 5års-championatet 2009 och 7a i 6års-championatet 2010. Även fått gångartsdiplom 2008.

Jag hade provridit nära 20 ponnyer innan jag åkte till stall Phem. Där fick jag prova tre hästar, varav en var lilla Långben. Kunde inte rida den första hästen för satt bara och tittade på när Alexandra (som rider in och till hästar där) red fram Långben haha. sen när jag satt upp kände jag direkt att det var han jag ville ha! Det låter som någon bok, jag vet, men det var faktiskt så. Han var bara helt underbar! Väldigt lyhörd, helt lösgjord och positiv till allt! Ja, man kunde ju inte annat än älska honom! 

Innan jag hade provridit Långben hade jag ingen aning om jag ville hoppa eller rida dressyr. Men eftersom Långben har en fallenhet för dressyr, och hoppar faktiskt väldigt dåligt om man ska vara ärlig, blev det dressyren jag föll för, och det har jag inte ångrat en enda gång!

Jag har haft Långben sedan han var 5 år, och har därför gjort mkt av utbildningen själv. Vi tävlar nu på reg. LA:P1 nivå, med vinster och placeringar upp till reg. LA:1.

 

Min andra ponny, Citizen Arden, äger jag inte själv utan jag har honom på ett speciellt kontrakt från stall Phem. Det innebär i stora drag att jag ska utbilda och tävla honom under tiden han är till salu, för att han ska få lite resultat och visa sig på tävlingsbanorna!

Citizen är en Sv. Ridponny e. Bocaccio Arden RP 149, ue. Brilliant, f. 2006.
Om man ska jämföra honom med Långben kan man säga att de är rena motsatserna. Citizen är kort i ryggen och har därför lätt för att samla sig, svårt att gå i låg och lång form. Han är också lite spänd av sig ibland, vilket inte är så vanligt när man rider Långben haha ;)

Citizen är så himla go att arbeta med och utbilda, alltid positiv och vill lära sig!

Citizen går än så länge bara lokala LB:er, men redan hans andra tävling vann han! Målen med honom detta året blir att kvala till 5-årschampionatet och Agria Ungponnycup.

 

Familjens tredje ponny heter Stenbroåsens Hank B Marvin, rids av min lillasyster Lisa, som rider honom jättebra! Han är seriöst den svåraste hästen jag någonsin har ridit haha…

Hank, som han kallas till vardags, är en B-ponny efter Thornberyy Love Knot RW, en gulbrun welshponny på 17 år (vilket man verkligen inte kan tro när man ser honom). Hank har vinster och placeringar upp till lokal LA:1. Det som gör det svårt på tävling är att Hank blir lite för övertaggad och istället blir spänd, vilket gör att poängen dras ner, men ibland kan han allt hålla sig i skinnet! ;)



En till gästbloggare

Imorgon kommer en till gästbloggare men snajsiga bilder!
Alla håller utkik och läser! :D

Kram

Gå in och kolla!

Nu har jag och Paula (en kompis) skaffat en blogg tillsammans som vi ska försöka driva :) Hur nu det kommer gå. ;)
Självklart kommer jag vara kvar på denna bloggen och uppdatera precis som vanligt. Bara att det mesta om Nice kommer komma upp på den andra :)

Bloggen heter, www.flema.blogg.se  och är en läsvärd blogg, haha xD

Kram


Godmorgon!

Vaknade vid 12 idag, haha lite sent kanske :)

Som ni kanske ser så har vi två som fyller år idag, så..., gratta nu! :D

Kram

Se de som en once in a lifetime grej med bara mig på bilden xD


Grattis!

Tänkte gratta finaste Jessica som fyller år idag !

Grattis! <3


Grattis!

Ja Grattis! För idag fyller underbara Ebba år!
Måste slänga in ett litet inlägg så ni vet :)

Iallafall, GRATTIS!
Du börjar allt se lite rynkig ut ;)



Charmigt! :D <3

Kalender


Blir så trött!

Blir så trött på mig själv!
Nu har jag varit jätteduktig och tagit bilder på kakorna och så har jag inte min sladd som jag laddar över bilderna med! STÖRANDE! Iaf, ni får dom så fort jag laddat över dom :)

Kram

Bild från google


nu bakar jag igen...

Haha, ja, de gör jag faktiskt! Denna gången blev det typ kakor med chokladbitar i. Dom blev supergoda!
Bilder kommer förhoppningsvis ikväll ;)

Fundersr på att göra en rolig grej med en kompis som ni såklart kommer ta del i ;) haha :) Mer om det kommer kanske ikväll eller om några dagar.

Kram! ;D

Oooops

NYSATTACK! Nyser, kliar i ögon och näsa, snyter migh heeela tiden.

Va är jag allergisk mot?!

Tillbaka...

...Och redo för bloggning.
Har nästan hela dan på mig så nu får ni passa på att berätta vad ni vill att jag ska skriva om. Det kan vara precis vad som helst. Tips, frågor.. mm, mm ! Kommentera bra = jag uppdaterar bra.
Rättvist skare va ! :D

Kram!


Bye på ett tag

Ska sticka och äta palt nu. Satan vad gott ! Haha :)

Har ni ätit de nån gång? Om inte, gör de!

Kram



Skriver mer när jag har internet igen :)
snart kommer även en till gästbloggning.

Gårdagen

Tänkte skriva lite om vad som hände igår, även om det inte har något alls att göra med hästar. :)

Det började med att jag vaknade vid lunch, och åt frukost. Sen gjorde jag mig iordning och stack ner till byn för där skulle vi äta lunch med hela släkten. Efter det va vi lite där och tjattra. Med tjatter hör ju fika in såklart x)
Ni fattar nog vart jag vill komma.
Jo, men iallafall. Sen vid halv 6 stack vi till folkan för vi skulle ha en typ släktträff med kusiner, och massa. Där åt vi middag, fika och nattamat. Men det var trevligt iallafall och jag vann en skål, för vi hade lottdragning.

Haha, dagen slutade iallafall vid halv två med en full mage.
Klaga ska man inte göra för vi åt sjukt god mat!

Hade bra allihopa! :D


Kommentarer

Frida om Badat:
Det är BRA det Lollo, tån är alltid något!!
   
Anonym. om ??:
ja men du skrev ju att domaren hade typ sagt till någon att hon var för stor för sin ponny?...

 



Frida:
Ja Frida, för mig är det ett stort steg! Men jag måste skryta och säga att jag BADAT nu! Måste skryta ännu mer och säga att jag badat HELA kroppen. Haha! ;D


Anonym:
Jaha, nu fattar jag vad du menar. Jo, det var faktiskt så, att hon sa efteråt att hon såg lite för stor ut för sin ponny :) Men vem, de säger jag nog inte här ;)

Nu tänkte jag...

...Baka!
Yey, tror det blir banankaka eller liknande för vi hade bananer som är lite övermogna. Hehe

Snart kommer Nisse hem, eller snart är det väl inte. Men vi har iallafall betalat första stallhyran och DÅ är det nära. Haha, de e ju precis en månad kvar. Hämtar henne den 20 och idag är det den 20!
Längtar galet mycke!

Kram!

(sitter inte på min dator så har inga bilder)

AAAHH!

Stör mig så sjukt mycket på min mobil! Den kan helt random stänga av sig och det gjorde den även igår. Ioförsig för att det var slut batteri men nu har den laddat hela natten och jag får fortfarande inte igång den! Även om jag sätter i ett batteri från en likadan telefon med batteri i funkar det inte...
nån som vet hur man ska göra?
VÄLDIGT tacksam för svar!
Så..., ni som smsar mig, skriv era namn också för jag har inga kontakter kvar xD

Kram!


??

Postat av: Anonym.

Till vem sa hon att någon var för stor för sin ponny?




Ehh...? De kan vara jag som är lite efter, men jag fattar inte riktigt?
Kan den som skrev detta typ kommentera igen och förklara. Hehe xD
Danke!

Kram

(Kommenteraen skrev i de inlägget om att jag är för stor för Putte)

Badat

Morsning korsning!

Har någon badat än?
Kan säga att jag inte har gjort de. Tänkte göra det igår så jag bytte om och var nära på att hoppa i, så kände jag på vattnet, gick upp igen och bytte om. Det var svinkallt! Så ja, jag har inte badat och vet inte om jag kommer heller :)

Har inte haft så mycket för mig nu på sistonde så det finns inte så mycket att skriva om.
Men kan ju berätta att jag ska baka till ett ställe som heter gästgiveriet, för dom ska typ sälja där eller nåt. Det blir skojj!

Marsvninen har fått komma ut i den gigantiska buren och dom lever livet, jag har sett en sårk och doppat tån.
Sommaren är fulländad! ;D

(Detta kommer upp på tisdag, men jag skrev det idag, söndag)

Kram


Gästbloggare 3

Hej alla Lollos läsare!

Jag heter Sabrina och är 11 år. Jag lärde känna Lollo genom at hon var medryttare på en häst som stog i boxen bredvid min hyrhäst som heter Robin. Men jag har alltid vetat vem Lollo är för hennes lillebror går i min paralellklass.

Nu över till mig då. Som jag sa förut så hyr jag en häst från Sjöis som heter Robin. Han är den underbaraste enligt mig. Han är 143 cm hög, blandning mellan angeloarab och welsh och han är mörk fux. Jag har också två hundar som heter Maltazar och Rocky. Maltazar är en bearded collie och Rocky en cairnterrier.

Har tyvärr inga bilder :(

Det var allt för mig så hej då!


Nice är...

Det var nån som kommenterade och frågade om Nice ålder.
Jag kan säga att hon är 4 år :D

Kram!


Lösgörande övningar

Har nu kollat runt lite och sökt på google osv. på lösgörande övningar. Dom flesta säger att man ska rida öppna och slutor, skänkelvikning och åttvolter. Kan rabbla upp massa andra grejer som man kan göra. :)

Men så hittade jag en bra övning som jag skulle kunna tänka mig att göra. Den verkar inte alls så svår och kan nog göras av dom flesta.

Den går till så att man rider in till X i skänkelvikning, gör en åttvolt och sen ut i motsatt håll till spåret i skänkelvikning igen.
Typ såhär:



Fast nu blev den väldigt konstig då... men ni fattar.
Iaf. Prova hemma och kommentera sen hur det gick.

Har ni några bra övningar?

Kram!

Smakprov...



...På vad som komma skall


Kalender


För lång för Putte

Har hört ett antal gånger nu att jag är för lång för Putte. Visst, jag vet att jag är det. Men jag vet också att jag inte är för tung för honom. Dessutom kan jag rida honom rätt vilket gör att han störs ännu mindre  på det.

Det är inte min häst så jag rider honom inte varje dag. Jag fattar inte vad som är problemet? Jag ser inte alldeles för lång på honom med sadel, och när jag tävlade honom sa domaren ingenting, som hon sa till en annan.

Jag skulle aldrig själv skaffa en c-ponny, just eftersom det är för litet. Men när det bara är en medryttarhäst så är inte de ett problem.
Inse bara att jag inte kan slita mig från honom. Och sluta säga att jag är för stor, för det vet jag redan!


Haha, gölliga pollen <3


Linda

När jag kommer hem så kommer det ett inlägg om hur man lindar, med bilder och allt! :D Även om jag verkligen SUGER på att linda så kommer det upp. Kan ju alltid be nån annan linda medans jag tar kort.
Jag vet ju hur man gör, bara att det aldrig blir bra när jag gör det. Haha! :D

Det kommer också en bildbomb på mitt sommaren.

Ofc så kommer det massa annat också. Detta är bara det jag vet just nu.

Kram!

Lilla roliga om Putte

GRATTIS PUTTE!

Lilla pollen fyller år idag! Därför tänkte jag lägga upp en mindre bildbomb på just födelsedagsponnyn!
Egentligen har ni väl sett dom flesta, men kan vara roligt iallafall :)



Visste du att...?

...Putte heter inte Putte egentligen, utan han heter Pedigree. Som hundmaten

...Han fyller 18 år. Det kan man inte tro!

...Putte=Flemkungen! han flemar varje gång man ska tränsa! xD

...Han sticker inte om man släpper honom på en äng utan stängsel, utan kommer tillbaka.

...Han är SKUMPIG i traven

...Han är 137 cm i manken

...Han är finaste C-ponnyn EVER ! <3 <3

...Hans ägare har tagit typ alla bilder jag har på honom, och hon gör de bra! (Galet bra!)





Ett litet grattis kanske? :D

Kram

Nämner det bara

Tänkte nämna att det roliga med Putte kommer imorgon! Håll utkik!
Skriver det idag och sätter in den som en tidsinställd. Kan också berätta att det antagligen kommer en till gästbloggare.

Har alla haft det bra hittils?
Kan ju säga att jag inte badat än. Kanske inte så jätteförvånande. Hehe xD
Har också bakat pizza idag. I en riktig stenugn, de blev galet gott!

Måste iallafall sticka nu! :D



Glöm inte lilla Putte!


Kram!


Diss



DISSA ROLLKÜR!!!!!!!
Vet nog inget hemskare!
Hästen går dåligt, inte alls med ryggen och dom skadar sig sjukt mycke! Har hört att om dom går för mycket såhär så växer det fram ett ben elr nåt i nacken på dom så dom inte kan räta på nacken, utan måste gå såhär resten av livet!
NEJ, ! Ni som känner er träffade, sluta med det NU!

Ett dygn

Ungefär när detta inlägget kommer upp så har jag varit här typ ett dygn. Allt har varit bra. Jag har kanske byggt en bur åt marsvinen (om jag hinner klart, och om jag orkar.) Tar ett kort på den sen så ni kan se :)

Tänkte att när jag kommer hem så laddar jag upp en bildbomb på hela sommaren, eller iaf närjag varit här. Det blir la najs va?! :D

Imorgon kommer det också en hiss/diss och kanske en fin matchning :)

Hade gött! Kram :)

(Sitter inte på min dator så det blir ingen bild just nu)


Gästbloggare 2

Why, hello alla Lollos läsare!
Om ni har följt bloggen ett tag vet ni säkert vem jag är, om annars så kan jag dra en kort liten presentation:
Jag heter Frida och har gått i samma klass som Lollo sen förskolan. Det är alltså så vi känner varann :). Jag håller också på med hästar som ni kanske förstår. Förutom det håller jag inte på med så speciellt mycket på fritiden, har inga speciella intressen förutom hästarna med andra ord.
Förutom detta vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Eeeh, jag har ju gästbloggat här innan, så om någon är intresserad av att höra mer om mig finns det ett långt (tråkigt) inlägg om mig, kolla på det här --> http://hesti.blogg.se/2011/april/om-mig-frida.html
Det mesta stämmer väl fortfarande, antar jag.
Ja, det var väl allt då, orkar inte skriva mer. Om ni vill veta mer, så som sagt, tryck på länken. Det är riktigt intressant ;)
För att fylla ut lite lägger jag ut en bild som jag tog för jääättelängesen på Billdals KM på hästen som Lollo red (Jane). Jag vet, helt orellevant (stavning?) till vad jag skrev om, men jag har i princip inga bilder på mig själv eller någonting på min dator, och detta var den första bilden som jag hittade. Jag lovar, mina kameraskills är något bättre nu :)

/Frida

 


Diss



Idag dissar jag Färgade sadlar (det kan hända att jag redan gjort de, kommer inte ihåg :))
Det är inte snyggt överhuvudtaget och jag skulle aldrig rida i det. Och hur ofta ser man det ? Jag har nog aldrig gjort det iaf. 
Tycker ni det är snyggt?
No way!

Louise

Gästbloggare 1

Hej!
Mitt namn är då Paula Holmquist och jag ska gästblogga här hos Louise! jag är ett år yngre än Louise så jag är alltså 14 år gammal och ska börja 8an till hösten. Louise och jag träffades då jag började i hennes (våran xD) ridgrupp på Torsdagar. först var det väl inte världens bästa band men det blev bättre för varje vecka. nu för tiden brukar vi alltid sitta i ridhuset innan lektionen och skratta och prata om allt möjligt :) jag tycker Louise är snäll, rolig och den bästa dressyrryttaren jag känner!

Så vidare till mig! hehe...
Jag heter Paula, går på billdals ridklubb och rider lektion två gånger i veckan. har också en sköthäst som ridskolan äger, Kasper. Har skött Kasper ända sen han kom till ridskolan. Vi kommer väldigt bra överens med varandra och påminner mycket om varandra också! Kasper är 7 år och när han kom så fick jag ju inte rida honom så jag blev inte hans skötare därför att jag tyckte om och rida honom.

BILD 1, 2 0ch 3 (på Kasper då ) (eftersom min dator dampa så är det bara bild 1 och 2, Louise)
Älskar denna häst mer än allt på denna jord <3

Förutom och rida så fotograferar jag väldigt mycket! jag fotar mest hästar men en massa annat också! om du vill se en massa bilder kan du gå in på min blogg: pauladrarochfotar.blogg.se där jag bloggar om hästar och fotografering :) Jag fotar med min kamera Nikon D3000 och har haft den i mer än ett år. Själv har jag tröttnat på den då jag har "vuxit ur" den, men den är toppenbra för nybörjare och en bra familjekamera.

RESTEN AV BILDERNA
Lite random bilder jag har tagit


Roligt att veta, kanske...:


Först tyckte jag att Louise skröt HAHA! (Men de tycker hon såklart inte längre ;) Louise)

Jag älskar att knoppa och borsta hästar stallsysslor m.m

Jag har vunnit två rykttävlingar på ridskolan och har ställt upp i tre :)

Jag fick min systemkamera Julafton 2009

Fotograferingen blev seriös när jag fick mitt teleobjektiv (kristihimmelsfärd 2010)

Jag har ridit på Bulycke och Råda innan jag började på Billdal

Jag är dator, häst och fotonörd, hehe som om ni inte visste det xD

Jag gör bara det jag vill och säger väldigt lätt ifrån eller vägrar när jag tycker saker är dumma (inklusive mot lärare xD)

Jag älskar att läsa böcker och att skriva små historier

Har skött en häst som hette Belle Amie innan Kasper, avlivades tyvärr av smärta i benen RIP Bella :'/

Jag är extremt rädd för spindlar! i alla fall de här feta husspindlarna, taranetellor m.m fast inte pappa lång beningarna  ?? fast jag vill inte ha dem på kroppen!!

När någon berättar en spökhistoria och skriker bu i slutet och alla andra skriker skrattar jag så att jag gråter åt dem för att de blir rädda! :D xD

Jag tycker Balder och Kanonen på Liseberg är tråkiga men är extremt rädd för höjder så jag åker inte höjdskräcken eller någon sådan.



Japp det var allt! men besök gärna min blogg
pauladrarochfotar.blogg.se







Notera att alla bilder inte är med, men det är bara för att min dator inte kunde hämta dom av någon konstig anledning. Hade absolut velat ha med dom. Dom var superfina! :D / Louise

Vad jag brukar göra på sommarlovet.

Det första alla tänker på är väl att man badar. Det gör jag också såklart, men eftersom jag är den största badkrukan någon nånsin skådat så tar det ett tag för mig att komma i. Hehe, kan bara skylla på mig själv ;). Iaf, det är egentligen lite konstigt eftersom jag simmade innan, tävlade och höll på. Då var det inte alls svårt att komma i vattnet. Iochförsig var det innomhus, men jag tycker ändå det är kallt där. Dessutom var vissa tävlingar och ibland träningar utomhus. Och det kan jag säga, det var kallt! Speciellt när inte vädret var på våran sida, som den sällan var xD
Vi har våran stuga mitt i skogen med en egen sjö som vi delar med några släktingar, så jag slipper skämmas när jag står vid vattnet i flera timmar innan jag doppar benen. Haha !

Sen om jag får chansen så rider jag en hel del också. Det är så att en av mina vuxna släktingar eller hur man nu säger, är ridlärare så jag får hänga med ibland och rida. Sen har jag träffat en kompis däruppe också som jag häger med ibland, så en del ridning blir det.

Egentligen gör jag inte så mycket mer, förutom småsaker som typ bakar, slöar och hälsar på släkten. (Typ alla bor där uppe)

Inte så intressant kanske, men vill ni inte läsa, gör inte de! :D

Morsning korsning! :D



Va tvungen att ladda upp den, der ääär så gott när allt kokar ute :)



<3


På hotellet

Sitter på hotellet nu! Yey, har precis käkat lite pasta från IKEA, de va gött! Nu ska jag väl görga, aa, ingenting. Det är jag verligen inte bra på så jag kanske hittar på nåt ;)

Har lagt in ett tidsinställt som kommer vid halv 10.30. Det är en gästbloggning från underbara Paula! Alla borde läsa! :)

Ses och hörs! :D



Snart kommer en rolig sak om Putte också. Håll utkik! :D


Kalender


Lite svar

barbie om Kommentera! (::
fin blogg!

   
Olivia om Kommentera! (::
Kan du inte skriva om dom sakerna du allra helst vill ha? :D (Förutom häst ;))

   
Anonym om Kommentera! (::
Kan du inte skriva lite hiss/diss & snygga matichningar & utrustning ochsånt :D!


 

Fick lite svar på vad ni vill att jag ska skriva om. Självklart kommer jag skriva om detta med kanske inte just nu, just ikväll. Utan jag ska försöka skriva det imorgon så får ni det som tidsinställt. Vill ju att ni ska ha lite att läsa om när jag inte kan uppdatera varje dag.

 

Har även flörtat till mig några som kommer gästblogga lite. Det blir väl nice?

Jo, förresten. Tack alla ni som ska gästblogga! :D Blir superduperjätteglad därför! :D

Vill nån annan kanske också blogga lite här äre bara att skicka in nåt till min mejl så kanske jag lägger upp det! :D [email protected]


Kommentera! (:

Har nu käkat, kollat in massa andra bloggar och PACKAT! I cant believe it! Eller jag är inte klar än, men jag har iallafall börjat. :) Även om jag packar klart mina grejer idag, måste jag ändå göra massa imon för marsvinen ska också med. Dom kan man inte precis stoppa in i bilen idag. Stackars marsvin .. !

Tänkte också nämna att ni får kommentera vad ni vill att jag ska skriva om så jag kan göra några tidsinställda.
Så, Vad vill ni att jag ska skriva om? Kan vara precis vad som helst! :D
Om ni kommer ihåg så la jag ju in ett inlägg om hur man knoppar för ett tag sen, vill ni att jag ska göra typ samma sak fast med nåt annat? Kanske pannknopp ? Ni kommenterar- jag levererar :)

Kram!



Kommentera bra nudå!
Känns så onödigt att skriva annars...


Hej!

Hejsan svejsan!

Nu är det mindre än ett dygn tills vi åker! Så gött! Då sticker vi till stockholm och går på grönan, sen åker vi dagen efter till stugan.
Vad ska alla göra idag då?
Själv ska jag försöka komma ihåg att packa, för det gjorde jag inte igår, och sen ska jag väl kanske skriva nåt mer inlägg.

Hade bra allihop!
Kram!


Tomt i stallet

Va en sväng till stallet nyss. Träffade Ebba som skulle tömma boxen. Nice!
Längtar verkligen efter hästarna nu, så himla tomt var det i stallet. De tom. ekade! De e sjukt! Haha

Ska äta nu.
Kram! :D


Uteritter på sommaren

Uteritter på sommaren är nog det bästa som finns! Hästen halkar inte, som på vintern. Man behöver inte anpassa sig vart man rider, utan man kan rida nästan varsomhelst utan att krocka in i en snöhög. Man fryser inte och slipper tonvis med kläder. Dessutom kan man nästan rida hur sent so helst, det blir typ aldrig mörkt som det blir mitt i vintern typ vid fem. Hur bra är inte det? Bäst!m

Synd att alla hästar är på sommarbete bara. Det är ju nu man som allra helst vill rida ut, bada med hästarna och umgås i stallet. Även om det kan vara tusen grader vissa dagar vill man ändå vara där.
Det är de som är så bra med hästarna. Man kan ju tex inte träna fotboll i vattnet? Eller gosa med bollen. Det skulle se liite konstigt ut. Alltså, alla borde hålla sig till ridsporten. Så de så! :D


kalender


Ny dag

Ny morgon, ny härlig dag! :D Så känns det för mig och massa andra, men så läste jag en blogg om en person som inte alls känner likadant. Blir så ledsen när jag läser den... Ni borde checka in: www.mittensammalivee.blogg.se

Iallafall, har inte så mycket planer för dagen. Tänkte att jag kanske, men bara kanske ska börja packa min väska idag. Det brukar nämligen vara så att jag gör det precis innan vi ska åka - alla blir försenade, och ja, jag glömmer hälften. Inte så smart kanske, men jag e inte så planerig av mig, iaf inte när det gäller att packa xD Nån som är likadan?

Funderar på att kanske sticka til stallet en stund, även om ingen är där. Kan ju ioförsig flörta dit mig nån så kan man bara vara lixom. Det är gött de med! :D

 

Kramar alla.

 


Glömde...

Glömde ju nämna att tacka er som stödjer mig i mitt beslut. Ni kan gärna snacka på :)

Kramar till er <3

 


Måste man?

Måste man ha en känd person som förebild? För då är jag nog lite efter...

<3


Nice

Det börjar närma sig nu, det går för fort. Vissa saker borde hända nu, andra borde inte alls komma. Det blev ju nyss sommarlov, slutet av åttan, innan man märker de så går vi ut nian.
Val måste göras, ingen vill väl egentligen inte välja. Men vi måste. Ett av valen är redan gjort, nu väntar bara om det var rätt. Om det inte var det, hur gör jag då? Det går inte att ändra sig nu, gjort är gjort.
Det är sånt man oroar sig för sen. Nu är nu. Nu är inte då eller sen.

Fast de ända jag egentligen vill ska komma, hända och vara är att underbara Nice ska komma. Förhoppningsvis blir allt som det ska, annars inte. Bara tiden kan veta.



Och ni som kommernterar hennes ålder, att hon är för ung och att jag inte kommer kunna utbilda henne. Säg de direkt istället om ni inte tycker jag kan rida, fine, erat problem. Orkar inte med sånna.
Men jag tror det kommer gå, att hon kommer bli en fin ponny och jag kommer trivas med henne. 
Nisse, vi ska allt visa dom ! <3


kalender


Hööks

Som sagt så var jag på hööks idag, och detta köpte jag:



Köpte också det ridtäcket som jag visade i förra inlägget :)

Kram

Planer för dagen

Dagens planer än så länge är väl att jag och några kompisar ska sticka till hööks rea. Tänkte köpa en ny lädergrimma eftrsom den gamla är för stor. Tänkte också köpa nåt täcke eller liknande. Typ skrittäcke.

Sen efter det hade jag väl inte tänkt göra nåt speciellt. Kanske skriva ett lite roligare inlägg? Några ideer isånnafall?

Kom precis på att vi åker om mindre än en vecka... <3

Kram! ;D

Den va faktiskt ganska fin. Kostar bara 99 kr :D

 

 


Snart är har jag alla gröna grejor! :D

Börjar samla på mig allt mer att matcha med! :D



De gröna nagellacket ofc ;)

Bara nåra veckor kvar!

 

Ser ni hur kort tid de e kvar tills pollen kommer hem!!

Fast ändå är det en evighet


Sommar

Nu är det verkligen sommar! Mamma kom hem med en bikini idag! Då är det sommar :)
Var bara tvungen att berätta.
Förresten vet jag inte vad jag ska göra med bloggen under sommaren. Åker på lördag och kommer inte ha tillgång till internet typ halva tiden. Tänkte lägga in massa tidsinställda, så det kanske går iaf.

Kram! ;)


-

Någonting jag verkligen inte gillar är när små bortskämda ungar går till deras föräldrar och säger att dom vill ha en ponny. Föräldrarna frågar då om h*n klarar det och barnet säger ja.
En månad senare har barnet en liten b-ponny med fin stam och hela livet framför sig med tävlingar, bra placeringar och roliga kompisar. Men som alltid så är det för bra för att vara sant.
Barnet har nu haft ponnyn i några veckor och har börjat tröttna.
Ni förstår nog vart jag vill komma.
Tillslut säljer dom ponnyn som helt förstörts av ryck i tygeln och bank i sidorna. Ponnyn har nu börjat fundera på meningen med livet är. Är det verkligen såhär det ska vara? Och om inte allt detta var nog så säljer dom ponnyn till en ny, liknande ägare.
Jag behöver inte säga mer än att ta hand om era hästar! Dom förtjänar bättre!

- Allt denna ponny behövde var en ägare som brydde sig och tog vara på talangen.-

<3

Ny header- igen

Som ni ser så har jag en ny header igen. Fast är det nån saom vet hur man får bort ``hesti´´ som är längst upp i vänstra hörnet?

Kram! :D

Köpt på Ullared



Två täcke, två grimmor, saltstenshållare, en ryktborste, ryktsten, en hink och två nagellack.






Förresten säljer jag min oanvända lädergrimma för 150 spänn. Nypris: 180.
Den är i storlek full och den är svart ;)

Kram!

Svar på frågor

:) om Frågestund:
Kan du berätta om dina framtidsdrömmar eller typ va du vill göra när du blir äldre? :)
Älskar din blogg!

Jag tänker väl egentligen inte så mycket på de nu. Men jag hade gärna sett mig själv med en häst jag äger när jag blir lite äldre. Det hade inte suttit helt fel. Även om jag ska hyra hem nu så blir det inte riktigt samma sak.

Hehe, tack så mkt! :D


HEJ!

Hej alla!
Nu vet jag att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag, men jag har faktiskt inte haft nån lust. ska försöka börja så smått igen.

Okej, lite nytt: Jag vet nu vilken häst jag ska ha igen och har däför varit på Ullared med en kompis och handlat lite grejer. Bilder kommer ikväll ;)

Ny vecka, nytt tema. Hästar på sommarbete är temat och då undrar jag vad ni vill att jag ska tipsa/skriva om. Kan ju nämna att Putte släpptes i onsdags och var gulligulli! Har lite funderingar, jag kanske kan skriva om giftiga växter elr nåt? :)

Kram! :D


Kan bjuda på en bild när jag var pytteliten! :D


RSS 2.0