Det roliga!

Jag har nu efter många om och men vågat fråga en person om hon ville ha medryttare. Svaret var att han ska säljas men att jag kan få rida lite osv ändå. Snacka om att jag är glad!!!!!!!! Ska provrida imon, och det kommer bli sjukt kul! Ska bara försöka få med mig nån som kan ta lite kort som jag kan lägga upp :D Då kommer det även lite om honom, förhoppningsvis.

Har hoppat Jane idag, och det gick väl helt okej. Hade vikarie och hon sa att jag red bra vägar iallafall. En bra början :D Satsar ju på dressyren så därför är jag inte så bra på hoppning. Tyvärr, hade önskat att jag var bättre. Nej, nu ska jag inte skriva vad jag är dålig på! Är allt för bra på det ;) Det är faltiskt så att dom flesta tjejer (vet inte om det är just tjejer, men har hört de nånstans) är bättre på att skriva vad man är dålig på än det bra. Ett exempel är när jag skulle skriva en grej om vad jag ville utveckla och vad jag tyckte jag var bra på. Det gick jättelätt i början och jag bara skrev på. Sen kom det en fråga där det stod: Vad är du bra på? Då plötsligt blev det väldigt mycket svårare och jag skrev kanske en grej. Max. Medans jag kanske skrev tre, fyra grejer på det jag ville träna/utveckla. Lite konstigt med tanke på att vi går runt och tycker vi är så bra när vi är i stallet/rider, men sedan inte kan skriva ner det. En liten sak jag funderar på ganska ofta.

Skriver mer imorgon!
Kram !

Något roligt!

Jag är glad tralalalala!!
Jag kanske kan berätta något jätteskojj snart, eller jag tycker det är de iaf ;) Till 60% Kommer det hända och jag berättar. Så fortsätt kolla in lite då och då för att hänga med vad som händer. Kan säga att det har någonting med hästar att göra, of course. Men resten får ni lista ut själva! 
  
I am HAPPYHAPPYHAPPY!!

Okej nu kanske jag överreagerar lite, men det är jag :D

Dagen i stallet va skitrolig! Jag å Ebba är väldigt stolta att vi fyllde på hästarnas TVÅ vattentunnor. Bra gjort av oss! Sen red Ebba och lilla Långben hade träningsverk. Gullen! Var ju ledig idag så har varit där nästan hela dan. Gick bara hem för att äta lunch. Eller jag cyklade. Faktiskt så har jag bestämt mig för att cykla till stallet varje dag om det inte blir snöstorm eller en orkan. Vilket inte är så troligt att det blir, så jag får nog cykla. Pappa har iallafall pumpat min cykel så jag slipper brorsans BMX. Vilken lättnad! Den är omöjlig att cykla på. Nu måste jag måla lite på en Art-grej

Kram!


Dissar

 

Idag dissar jag den här ridhjälmen. Vem vill egentligen ha på sig den? Jag skulle aldrig vilja det iallafall. Den har konstigt mönster och ser allmänt obekväm ut. En riktigt storr diss till den!


svar på kommentar

Frida om Sista för idag:
HAHAHA, det kommer jag ihåg!! När Lillie skenade för duvan asså :D
Jag satt där och bara MOHAHA, nu ramlar Lollo av, men det gjorde du inte D:

Jag hörde när du skratta! Det var de roligaste asså!






Den här skulle bli min header, men jag fattar fortfarande inte... (Jagvet den är inte snygg, men jag gjorde den i paint)

Imorgon

Hejsan!
Som jag redan nämnt så är jag ledig imorgon! Så det blir massor av uppdatering! Bla. hiss/diss, vanligt inlägg och frågedag.
Med frågedag menar jag att ni kommer få fråga massor av frågor och jag svarar. Det blir väl najjs!? Man kan fråga vad som helst och jag svarar.

Idag har jag iallafall haft Citizen och det gick bra. Han va JÄTTEsöt när jag skulle ta in honom. Han blev livrädd för sin egen skugga och stannade. Men sen efter lite övertalning valde han ändå att gå. Det hade varit lite jobbit om han stått kvar där, hade ju två hästar till att hämta :D Gölliga ponnyn!
Sen red jag lektion och det gick verkligen jättebra! jag är supernöjd! 

Måste också nämna att jag fick MVG på matteprovet. 
Kram!

 



Sista för idag

Sabbi om Godmorgon!:

Är Nisha svår att rida?
Har Lillie någonsin skenat med dig?

Mvh. Sabbi:)



Det där med Nisha kan vi ta i stallet nån dag :D
Haha jaa, Lillie har faktiskt skenat med mig några gånger. Ena gången var när jag hyrde henne och skulle skritta fram i manegen, då flög det upp en duva mitt framför henne och hon blev livrädd och satte av i världens skengalopp genom hela manegen. Eftersom hon inte bockar utan bara springer hände det inget, tack å lov! Ungefär samma sak har hänt flera gånger. Gullegrisen! :D

 



Bild i repris, men hon e ju urgullig! <3


Kommentar

Kristin  ([email protected]) om Baka baka liten kaka:
Blir kul att smaka, för du bakar väl och tar med till Kvikkjokk:)



Dom blev verkligen jättegoa så du borde se fram emot provsmakning.
Jajamensan! Klart jag bakar och tar med!
Kram

en liten fråga

Sabbi om Jag märkte nyss...:
Är det inte otroligt svårt att gå i en engelsk skola?



Hej Sabbi
Nej, det är inte jättesvårt att gå i en engelsk skola. Man vänjer sig och man blir mycket bättre på att både prata och förstå efter ett tag. Även om vi inte pratar engelska hela dagarna finns det lärare som faktiskt inte kan ett dugg svenska och då är det klart att man måste prata på engelska. På det sättet lär man sig.
Dessutom är den skola jag går i jättebra och har väldigt bra lärare! Rekomenderar den starkt! :D

Det kommer mer svar på frågor när jag kommer hem från skolan.
Kram

Jag märkte nyss...

Att det snöar! Det hade jag verkligen inte väntat mig. Hoppades på fint väder utan snö det kommande halvåret, eller mer. Det var skojj i vintras och över julen men ni borde den vara borta, det är ju faktiskt första april på fredag och vill inte ha snö på min födelsedag, vilket inte är den första men ändå. Den ska bort! Vi får väl hoppas på att den smälter snabbt och att det sen blir vaaaarmt! Saknar verkligen värmen, slippa vinterjackan och att kunna gå barfota.

Tänkte lägga upp ett schema på vad jag ska göra denna vecka, inte jätteintressant men den hjälper mig att komma ihåg :D

Måndag: Långben och skriva på en engelska text
Tisdag: Citizen, ridlektion och göra en bilduppgift
Onsdag: Citizen/Långben. NADA läxor (vad jag vet nu iaf)
Torsdag: Ridlektion
Fredag: Citizen
Lördag: Socialisera mig lite i stallet
Söndag: Samma som på lördagen

Självklart går jag till skolan på mån, tis, tor och fre. fast på onsdag är jag faktiskt ledig för vi ska ha development talks hela dan. (Går på en engelsk skola så då heter det de ;D) Så då blir det till att verkligen slappa dom timmar jag inte är i stallet. Göttans!

Nu måste jag börja skriva på min engelska grej
Kramar!

Stallet

Kom precis hem ifrån stallet. Har mockat hos Långben, Citizen och Hank idag, jagvet! Jag är snäll :D Haha, annars har jag väl inte gjort nåt speciellt. Eller jo, kan berätta världens roligaste grej som hände idag.

Sabbi skulle rida en häst som heter Robin. Han är väldigt seg och rädd för precis allt! Så skulle Sabbi racea ena långsidan, såklart stog jag breve och tänkte att jag skulle smacka på lite så de gjorde jag. Robin blev livrädd och skenade genom hela paddocken och sprang ut genom ingången, fortsatte galoppera förbi stallet och stannade på andra sidan. Helt galen! Jag som är ganska skadeglad börjar gapflabba och springer efter. När jag kollar runt hörnet på stallet e hon inte där och jag börjar skratta ännu mer. Sen kommer hon fram från ett annat hörn och skrattar hon med. ``det där måste vi göra om´´ Säger hon och jag skrattar ännu lite till. Det var helt sjukt vad jag skrattade! Man säger ju att ett gott skratt förlänger livet och det var verkligen ett gott skratt. Om jag har tur lever jag i 2 år extra.

kanske lägger in en hiss/diss ikväll
Kram


Baka baka liten kaka

Hej igen!
Nu är jag hemma igen från en lång dag i stallet. Gick dit vid kvart i tre och kom hem tio i 6, fick ett sms och stack dit så jag var där vid 6 igen. Kom hem vid sju och åt. Roligt, men kallt. Cyklade upp andra gången vilket inte gick jättebra eftersom det var cirka 2 år sen senast, dessutom tog jag brorsans BMX som är pytteliten. Han har också sängt sadeln så lågt att man inte kan sitta ner. Mina ben darrade när jag kom upp till stallet. Haha, skillade benmuskler :D Det är så himla störande att det ska bli minusgrader bara för att solen har gått ner. Aja, vi bor i sverige xD ILite random inslängt mening men ni fattar :D

Till saken, haha. Jag har bakat idag. Det var verkligen år och dar sen senast, lite konstigt eftersom jag älskar att baka, men jag har inte haft tid lixom. Kolakakor blev det iallafall och dom blev verkligen svingoa, och snygga. Det brukar dom inte bli så jag är jättenöjd! Receptet? Fråga så får ni. Dom är jättelätta att göra förutom att man ska koka kola grejen som ska vara i och den är väldigt lätt att bränna, vilket jag gjorde, tyvärr. Men den brända smaken hann inte sätta sig så den smakar inte bränt, eller så är det jag som är så van vid att det ska göra det så, aa... Iaf, JAG tycker dom blev goa  :)

Såhär blev dom :)

Kram!


Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
Idag har jag inte planerat något speciellt, har ju inte Nisha längre men kanske går upp ändå. Annars tänker jag bara slappa och komma på nåt roligt jag kan skriva i ett inlägg. Några ideer? Fråga gärna frågor eller något ni vill att jag ska skriva om, kan vara precis vad som helst :D

Hade en idé om att en gång i veckan, kanske fredagar? Skriva ett lite längre inlägg om något. Tex. Hur jag började inom hästsporten, mina tankar om ridskolor eller vad jag gjorde innan jag började med hästar på allvar. Jag kan ju såklart skriva om något annat än hästar men det är ju en hästblogg ;) Kommer ni på något annat skojj så är det bara att säga till, behöver lite inspiration.

Nu tänker jag iallafall gå ner och äta, har inte gjort det än och är verkligen jättehungrig!

Vi hörs sen! Kram :D


 
Kom på en till sak jag kan skriva om, när jag hade Lillie <3 :D


Hissar!




Whitakerhjälmen! Den är säker, skön och SJUKT snygg! (Hopp)
Har själv en egen och rekomenderar den starkt!
En stooor hiss till dom.

I skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att klockan ska bli kvart över. Slriver nån tyskagrej om Bob Marley. Nå som vet några låtar som han har skrivit? :D Och kanske är bra på tyska?

Ska iallafall ha Citizen idag, det kommer bli najs!
Kram!

Lång dag

Hej alla!
Idag har verkligen varit en lång dag. För mig är torsdagar den hemskaste dagen med långa lektioner och korta raster. Såklart är det ju skönt när man äntligen kommer till stallet sen, att få koppla av och bara göra det man verkligen gillar. På tal om stallet kom jag precis hem efter att jag ridit Jane, en ridskolehäst. Det gick inte jättebra men ändå helt okej i slutet.

Tänkte förresten fråga om nån vet någon som behöver medryttare? Helst på Lårk eller Kajsas? :D

 

Kram alla! Skriver mer imon, ideer?                                                                                  


Hemma igen

Hej alla!
Nu e jag hemma igen! Allt gick bara bra och jag hade en häst som heter Pippi. Hon är väldigt mysig att rida men ung så hon kastar sig in i galoppen och rusar några varv innan man kan korta upp henne. Men det gick ändå förvånandsvärt bra! Jag är nöjd! de e inte ofta jag säger det :D :D

Kom på en grej som jag måste skriva. Jag fick MVG på min svenskanovell! 

WHAT mina tangenter har bytt plats!! Skriver n'r jag f[r dom tbx!

Kram

Nu sticker jag

Hej då alla!
Nu sticker jag till stallet i några timmar :D Ska ta Citizen och rida lektion. Ingen aning vem jag ska ha för vi har byte.

Kan berätta världens roligaste grej som hände idag när vi skulle springa till spårvagnen. Va beredda jag har inte den bästa humorn (enligt typ alla, inte mig) Iaf. Våran No-lärare skulle typ springa efter en elev som hade stuckit. Vi var bakom honom och han sprang ner i nån ingång. Sen efter typ 2 sekunder kommer upp igen och skrattar. Han hade tydligen sprungit fel. Skulle in i nästa grej där man kan gå in. Skrattade så jag höll på och dö, inte jättebra för då kan man typ inte springa och vi var nära på att missa spårvagnen. Vi hann precis trycka på knappen innan den åkte. skillat!

See ya!

Hej å hå!

Är hemma från en varm dag i stallet. Älskar vädret än så länge och hoppas det håller i sig. I stallet gjorde jag inte för mycket förutom att plugga till ett prov på torsdag som är skitstort och fixat till Långben, hade honom idag. Rider ju inte då, tyvärr, men det är ganska mysigt att bara fixa.

Måste kanske berätta en liten tråkig grej snart, men det tar vi då...
Inlägget om Nisha det kommer nog inte, sorry, men ska försöka skrapa ihop något annat roligt. :D

/Louise

Vem är jag?

Om ungefär en månad fyller jag femton, det betyder alltså att jag går i åttan. Är för det mesta glad och hjälper gärna till. Själv har jag ingen egen häst men jag är ändå i stallet varje dag. Har skrivit om Långben som är en av mina sköthästar som jag har en gång i veckan. Citizen är den andra som jag har 2 ggr i veckan. Rider också på ridskola 2 ggr i veckan vilket gör att jag lär mig samtidigt som jag rider själv, det ger väldigt mycket och jag går framåt istället för att fortsätta trampa på samma ruta.
Det finns egentligen inte så mycket att säga. Har ioförsig berätta hur det gick idag.

Vill ni veta något mer, kommentera!



Lillie <3


Header

Jagvet att min blogg inte ser jätterolig ut just nu, men jag har gjort headern och ska bara fatta hur man lägger in den. Jag vet att man ska koda å hålla på men de e askrångligt, nån som vet och kan förklara? :D

Idag händer det iallafall ganska mycket. Ska förhoppningsvis rida ut med en från stallet på Långben och göra massa andra grejer, naajs!

Detdär med att jag skulle skriva mer om mig, det inlägget kommer nog ikväll nångång. Samma sak med hästarna.




Första inlägget...

Är alltid lika stort!
Ska försöka blogga lite om mitt liv och vad som händer, vet inte riktigt hur de kommer gå då jag la ner min gamla blogg som jag hade på bloggplatsen.se. Men blogg.se verkar bra så ja, ett försök va ju ett måste. Detta inlägget kommer inte bli för långt då jag ska föröka lista ut hur man gör en header :D nån som vet? Ska trycka på lite knappar och prova mig fram, vänta er inte för mycket!
Nästa inlägg blir lite mer om mig och nästa efter de blir om alla hästar jag håller på med! 
Louise 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0